MediaWatch

Song overtager Sonera-aktiviteter

De købte aktiviteter havde en omsætning i 2000 på 190 millioner kroner, hvoraf to tredjedele var fra data- og Internettjenester. Opkøbet inkluderer ikke Soneras svenske carrier- samt visse andre aktiviteter skriver Song Networks i en pressemeddelelse.

Song Networks overtager omkring 60 medarbejdere fra Sonera i Sverige. Song Networks moderselskab, Tele1 Europe Holding, har aktiviteter i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs