TDC øger ejerandel af Zellsoft

MediaWatch

Siden TDC (tidl. Tele Danmark) i januar købte 25 procent af Zellsoft, har det københavnske selskab udmærket sig gennem nogle lovende resultater. Ikke mindst implementeringen af en stor mobil Internet-løsning for den litauiske mobiloperatør Bité har fortalt venture-selskabet TDC Innovation, at Zellsoft udmærket er i stand til at løfte krævende tekniske opgaver for mobiloperatører.

Herudover har Zellsoft i sidste uge kunnet annoncere et lovende partnerskab med Ericsson omkring udviklingen af det mobile Internet. Partnerskabet forventer i næste måned at kunne præsentere sit første koncept – Cell'City – der er en videreudvikling af det koncept Zellsoft allerede nu er i færd med at lancere i Litauen. Disse videreudviklede underholdningstjenester for unge kommer i Ericsson-versionen til at indeholde elementer som positionering, nye, spændende messenger-funktioner og multiplayer-spil. Cell'City er forberedt for GPRS og UMTS.

Gothersgade-selskabets spidskompetence er programmering og projektledelse inden for mobile løsninger til mobiloperatører, Internet-udbydere og portaler.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også