MediaWatch

TDC øger ejerandel af Zellsoft

Siden TDC (tidl. Tele Danmark) i januar købte 25 procent af Zellsoft, har det københavnske selskab udmærket sig gennem nogle lovende resultater. Ikke mindst implementeringen af en stor mobil Internet-løsning for den litauiske mobiloperatør Bité har fortalt venture-selskabet TDC Innovation, at Zellsoft udmærket er i stand til at løfte krævende tekniske opgaver for mobiloperatører.

Herudover har Zellsoft i sidste uge kunnet annoncere et lovende partnerskab med Ericsson omkring udviklingen af det mobile Internet. Partnerskabet forventer i næste måned at kunne præsentere sit første koncept – Cell'City – der er en videreudvikling af det koncept Zellsoft allerede nu er i færd med at lancere i Litauen. Disse videreudviklede underholdningstjenester for unge kommer i Ericsson-versionen til at indeholde elementer som positionering, nye, spændende messenger-funktioner og multiplayer-spil. Cell'City er forberedt for GPRS og UMTS.

Gothersgade-selskabets spidskompetence er programmering og projektledelse inden for mobile løsninger til mobiloperatører, Internet-udbydere og portaler.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs