MediaWatch

TDC øger ejerandel af Zellsoft

Siden TDC (tidl. Tele Danmark) i januar købte 25 procent af Zellsoft, har det københavnske selskab udmærket sig gennem nogle lovende resultater. Ikke mindst implementeringen af en stor mobil Internet-løsning for den litauiske mobiloperatør Bité har fortalt venture-selskabet TDC Innovation, at Zellsoft udmærket er i stand til at løfte krævende tekniske opgaver for mobiloperatører.

Herudover har Zellsoft i sidste uge kunnet annoncere et lovende partnerskab med Ericsson omkring udviklingen af det mobile Internet. Partnerskabet forventer i næste måned at kunne præsentere sit første koncept – Cell'City – der er en videreudvikling af det koncept Zellsoft allerede nu er i færd med at lancere i Litauen. Disse videreudviklede underholdningstjenester for unge kommer i Ericsson-versionen til at indeholde elementer som positionering, nye, spændende messenger-funktioner og multiplayer-spil. Cell'City er forberedt for GPRS og UMTS.

Gothersgade-selskabets spidskompetence er programmering og projektledelse inden for mobile løsninger til mobiloperatører, Internet-udbydere og portaler.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs