MediaWatch

TDC øger ejerandel af Zellsoft

Siden TDC (tidl. Tele Danmark) i januar købte 25 procent af Zellsoft, har det københavnske selskab udmærket sig gennem nogle lovende resultater. Ikke mindst implementeringen af en stor mobil Internet-løsning for den litauiske mobiloperatør Bité har fortalt venture-selskabet TDC Innovation, at Zellsoft udmærket er i stand til at løfte krævende tekniske opgaver for mobiloperatører.

Herudover har Zellsoft i sidste uge kunnet annoncere et lovende partnerskab med Ericsson omkring udviklingen af det mobile Internet. Partnerskabet forventer i næste måned at kunne præsentere sit første koncept – Cell'City – der er en videreudvikling af det koncept Zellsoft allerede nu er i færd med at lancere i Litauen. Disse videreudviklede underholdningstjenester for unge kommer i Ericsson-versionen til at indeholde elementer som positionering, nye, spændende messenger-funktioner og multiplayer-spil. Cell'City er forberedt for GPRS og UMTS.

Gothersgade-selskabets spidskompetence er programmering og projektledelse inden for mobile løsninger til mobiloperatører, Internet-udbydere og portaler.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs