TDC: 157 millioner i overskud

MediaWatch

157 millioner kroner er et resultat, som lever op til de forventninger, TDC har til hele året. Omsætningen i første kvartal steg med 16 procent til 12.381 millioner kroner.

Inden for mobilområdet steg omsætningen med 39 procent til 3.975 millioner kroner, og ligeledes på internet-området kunne TDC vise fremgang på 86 procent til 412 millioner kroner.

Det såkaldte EBITDA-resultat, overskuddet før renter, skat, af- og nedskrivninger, beløber sig til 2,743 millioner kroner. På baggrund af disse resultater fastholder TDC forventningerne til hele året.

TDC skriver i sin regnskabsmeddelelse, at TDC Switzerland indgår fuldt konsolideret i regnskabet og bidrager med et resultat som forventet. - Efter 2001 stiler vi efter at øge omsætningen med 10 procent om året og EBITDA med ca. 15 procent, og TDC Switzerland vil bidrage betydeligt til denne fremgang, siger koncernchef Henning Dyremose.

Derimod er ledelsen ikke tilfreds med resultaterne i det tyske datterselskab Talkline. - Talklines økonomiske resultater er ikke tilfredsstillende, og TDC har taget skridt til at løse dette problem, siger Dyremose.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også