MediaWatch

Opasia vælger Google

Baggrunden for valget af Google er, at søgemaskinen er den bedste til at fremskaffe de mest relevante søgeresultater, skriver TDC Internet i en pressemeddelelse. På verdensplan har Google indekseret over 1,3 mia. sider, og på det danske marked er der nu indekseret over 5,5 mio. sider.

- I takt med det stigende antal sider på Internettet er der behov for værktøjer, som kan sortere de mange informationer og gøre de relevante informationer tilgængelige for den almindelige bruger, siger Christian Peytz, mediedirektør i TDC Internet.

Opasia indfører samtidig Looksmart som katalog over danske internetsider.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs