MediaWatch

Brandts mister direktør

Thrane-Møller har frivilligt opsagt sin stilling for fremover at hellige sig opstarten af egen management konsulentvirksomhed, samt sine forskellige bestyrelseserhverv uden for Brandts-gruppen.

Fratrædelsen sker i god forståelse med bestyrelsen og den øvrige direktion, der anerkender den nu fratrådte direktørs indsats i forbindelse med selskabets opstartsfase.

A/S Brandts Ventures direktion består herefter af administrerende direktør Birger hauge samt finansdirektør Michael Albrechtslund.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs