MediaWatch

Ny chef for nordisk Sony

Skønt Sony's nordiske hovedkvarter er beliggende i København skal Jouko Paananen også fremover til at være udstationeret i Helsingfors, hvor han vedbliver med at være chef for Sony's finske datterselskab. Paananen, der har tjent Sony siden 1987 erstatter Carsten Johansen, der fremover er Executive Vice President & CFO hos GN Resound.

Det dansk-baserede Sony Nordic beskæftiger cirka 340 medarbejdere og omsætter for omkring 3,8 milliarder kroner. Udover Danmark, Norge, Sverige og Finland omfatter Sony Nordic også de baltiske lande - hvilke Paananen har været ansvarlig for siden 1997. Sony er et af verdens kendteste varemærker i billede, lyd og data.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs