MediaWatch

BT i pengenød, sælger ud i Japan

Desuden indgår BT's andel i J-Phone, Japan Telecoms mobilenhed i handelen, skriver Wall Street Journal. Samtalerne løber samtidig med, at BT taler med Vodafone om salg af den spanske mobiloperatør Airtel Moviles.

På London-børsen fik BT til morgen gavn af rygter om, at selskabet vil sælge sin erhvervsservice de "gule sider" for at skaffe kapital. Samtidige rygter om, at BT vil sælge aktier til aktionærerne til en værdi af 7,5 milliarder pund, gav BT en samlet stigning på én procent.

Fredag meddelte koncernens bestyrelsesformand sir Iain Vallance, at han træder af efter længere tids uro omkring BT. Koncernen har i løbet af det sidste år øget sin gæld til 360 milliarder kroner efter tvivlsomme investeringer i UMTS-licenser.

Ikke mindre end 130 milliarder kroner for meget har det britiske teleselskab betalt for licenserne til tredje generations mobiltelefoni, indrømmede koncerndirektør sir Peter Bonfield i februar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs