MediaWatch

BT i pengenød, sælger ud i Japan

Desuden indgår BT's andel i J-Phone, Japan Telecoms mobilenhed i handelen, skriver Wall Street Journal. Samtalerne løber samtidig med, at BT taler med Vodafone om salg af den spanske mobiloperatør Airtel Moviles.

På London-børsen fik BT til morgen gavn af rygter om, at selskabet vil sælge sin erhvervsservice de "gule sider" for at skaffe kapital. Samtidige rygter om, at BT vil sælge aktier til aktionærerne til en værdi af 7,5 milliarder pund, gav BT en samlet stigning på én procent.

Fredag meddelte koncernens bestyrelsesformand sir Iain Vallance, at han træder af efter længere tids uro omkring BT. Koncernen har i løbet af det sidste år øget sin gæld til 360 milliarder kroner efter tvivlsomme investeringer i UMTS-licenser.

Ikke mindre end 130 milliarder kroner for meget har det britiske teleselskab betalt for licenserne til tredje generations mobiltelefoni, indrømmede koncerndirektør sir Peter Bonfield i februar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs