Itera etablerer nyt selskab

MediaWatch

Itera har således skabt selskabet, Sorgente Management, for i endnu højere grad at kunne tilbyde sine samlede tjenester til telebranchen. Planen er, at det nye selskab skal blive en ledende aktør på markedet for defineringen af de nye værdikæder, der følger i kølvandet på konvergensen mellem tele, internet samt media.

Selskabet skal lede forskellige forretningsudviklingsprojekter fra selve ide til den færdige forretning. Fokus vil ligeledes være rettet mod strategisk planlægning og ændringskoncepter for kunderne.

Sorgente Management vil blive ledet af Sylwester Marat, tidligere administrerende direktør i Kipling Consulting, og vil være majoritetsejet af Itera. På organisatorisk plan vil det nye selskab indgå i Business Development området, som ledes af administrerende direktør i Itera Aage Reerslev.

Itera, der i dag har operationer i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland samt Frankrig, har trods den generelle dot.com nedgang formået at komme ud af perioden med endnu et overskud, det ottende kvartal i træk.

Området Business Development tegner sig i dag for 62 procent af Iteras samlede koncernomsætning og kan i det seneste kvartalsregnskab fremvise en vækst på 20 procent.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også


Sparerunden på Jyllands-Posten blev afsluttet i denne uge. | Foto: Joachim Ladefoged

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter