MediaWatch

Rapport: Opkøb på vej i europæisk IT

I en rapport gør børsmægler-netværket European Securities Network opmærksom på, at den europæiske IT-sektor stadig udgør et meget fragmenteret marked, hvor den største aktør, IBM Global Services, kun har omkring 10 procent. Det skriver Financial Times.

Rapporten konkluderer, at mange europæiske selskaber ikke har den fornødne størrelse til at håndtere stadigt mere komplekse kontrakter og også vil kunne drage fordel af større finansiel rygstøtte.

Lucy McFetrich, analytiker hos Merril Lynch, forudser, at de kapitalstærke amerikanske selskaber vil udnytte de aktuelle kursfald i den europæiske IT-sektor til at gå på opkøbstogt.

Blandt opkøbene spår rapporten, at Microsoft vil købe britiske Sage, EDS - der i sidste måned købte tyske Systematics - er interesseret i franske Transiciel, og at britiske Misys og amerikanske SunGard vil fusionere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs