MediaWatch

FBI advarer om kinesiske hacherangreb

Det FBI-ledede National Infrastructure Protection Center alarmerer på dets website om, at kinesiske hackere offentligt har diskuteret at øge deres aktiviteter, skriver Reuters. Derfor anbefaler centret, at system administratorer øger overvågningen af deres web sites og computere, som opbevarer og distribuerer e-mails, samt at de er opmærksomme på mulige denial-of-service angreb.

1. maj er international arbejderdag i Kina, 4. maj er ungdommens mærkedag og 7. maj er toårsdagen for den amerikanske bombning af den kinesiske ambassade i Beograd, som NATO sagde var et uheld, men som mange kinesere mener, var planlagt.

Kinesernes vrede over kollisionen mellem det amerikanske overvågningsfly og det kinesiske jagerfly 1. april har allerede ført til en stigning i vandalisme overfor amerikanske websites, siger der amerikanske center til beskyttelse af de nationale infrastrukturer. Ifølge centret har hackere til dato ulovligt trængt ind på en række amerikanske websites og udskiftet den eksisterende indhold med prokinesisk eller anti-US propaganda.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs