MediaWatch

KMD samarbejde med Post Danmark

KMD er sammen med tre andre leverandører blevet udpeget som leverandør af certifikat-ydelser, for eksempel digital signatur, til det offentlige gennem Statens og Kommunernes Indkøbs Service, SKI.

KMD har i den forbindelse indgået et samarbejde med Post Danmark, hvor landets posthuse kan fungere som udstedelsessted af kvalificerede certifikater til borgerne, hvis den lokale offentlige myndighed ønsker det. Eller hvis en virksomhed ønsker at udstede certifikater til medarbejdere, for eksempel så de kan sende sikker e-post.

- Vi kan tilbyde såvel stat, amter og kommuner som virksomheder at udlicitere udstedelsen, hvis de ønsker at gøre det endnu nemmere for borgere eller medarbejderen at få et digitalt certifikat med stor sikkerhed, hvilket kræver personligt fremmøde, siger direktør Erik Juel Sørensen, KMD.

Post Danmark går nu i gang med at forberede i første omgang ti posthuse på opgaven.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs