MediaWatch

Compaq køber internetkonsulent

Opkøbet af internetkonsulenten kommer til at koste Compaq 266 millioner dollar. Omregnet svarer det til, at Compaq betaler 5,75 dollar per Proxicom aktie. Tilbuddet ligger knap en tredjedel (32 procent) over gårsdagens lukkekurs for Proxicom, skriver Financial Times.

Compaq har på det seneste oplevet en stærk vækst i dets serviceforretning, og målet er gennem en fortsat opbygning, at skabe en strategisk investering, som på sigt skal hjælpe selskabet til at sælge flere computere.

Proxicom har, som det har været tilfældet med en lang række internetkonsulenter fordelt over det meste af verden, haft det svært siden den generelle dot.com nedgang begyndte for knap et år siden.

I juli sidste år nåede dets aktie således sit hidtil højeste niveau i kurs 57,25 dollar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs