MediaWatch

Kanonunderskud hos Cell, Icon og Adcore

Cell Networks, med tidligere SAS-direktør Jan Carlzon i bestyrelsen, melder om tab i første kvartal på 46 millioner svenske kroner. Samme periode sidste år tjente selskabet 8,6 millioner kroner. Underskuddet får Cell Networks til at bede sine ejere om et kapitaltilskud på 280 millioner kroner.

Kollegaen Adcore tabte 42 millioner svenske kroner på den ordinære drift i første kvartal i år. Efter afskrivninger og øvrige strukturomkostninger viser regnskabet dog et minus på næsten en halv milliard kroner, skriver digitoday.

Endelig melder Icon Medialab også om et kæmpeunderskud for årets første kvartal på 81,6 millioner svenske kroner. Icon kan dog glæde sig over en stigning i omsætningen på 54 procent, fra 278,5 millioner svenske kroner i første kvartal 2000 til 427,8 millioner i år.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs