MediaWatch

Ny website for og om radio

På det nye site kan man finde nyheder fra danske radiostationer og den danske radiobranche. Alle typer af radio dækkes -både DR, de kommercielle stationer og græsrodsstationerne. Lokale, regionale såvel som nationale.

Udlandsstoffet følges liegledes. Når reklameomsætningen for de norske radiostationer rasler ned, eller når tyskerne vil bruge over 100 mio. kr til at markedsføre digital radio, dækkes det af det nye site.

Radiostationernes medarbejdere har på www.radionyt.com mulighed for at finde rundt blandt leverandørerne af teknisk udstyr til radioer. Det er også her, man kan se en liste over pladeselskaberne, sider med de nyeste hitlister - og ikke mindst kan programmedarbejdere få gode tips til, hvor på nettet der er nyheder og idéer til det næste radioprogram. Dette sker på siden "Showprep".

Der er en begivenhedskalender med oversigt over kommende konferencer og seminarer af interesse for radiofolk. Man kan skaffe sig et overblik over produktionsselskaber, der leverer udsendelser til radioerne, og der er også informationer om radioreklame.

Et job-register findes også - med oplysninger om ledige stillinger i radiobranchen.
Den nye website er udviklet og udarbejdet af Stig Hartvig Nielsen, Hartvig Media ApS, der de sidste 18 år har "holdt styr" på de danske radio og tv-stationer i "Radio TV Håndbogen".

Denne gælder som den eneste samlede fortegnelse over alle danske radio- og tv-stationer.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs