MediaWatch

SheVita og WhyCare sammenlægges

Magasinet, der fremover vil blive markedsført under navnet SheVita, får fra starten af et potentielt brugergrundlag på flere end 100,000 månedlige brugere, og vil indeholde redaktionelt stof fra de nuværende to magasiner. Malene Brandt, som i dag er direktør for WhyCare, bliver ny direktør.

Ifølge Peter Kragh Halling, bestyrelsesformand i SheVita, giver sammenlægningen af de to magasiner mulighed for en styrkelse af den nuværende position på markedet, og samtidig ser han potentiale for en udvidelse af de nuværende aktiviteter. Såvel printudgivelse som TV-programmer nævnes i den forbindelse som mulige nye områder.

SheVitas ledelse regner med at sammenlægningen samtidig vil skabe mere plads til annoncørerne, der forventes at få en mere direkte adgang til det kvindelige segment på Internettet.

En endelig godkendelse af aftalen ventes gennemført senest 1. juni.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs