MediaWatch

NetDesign blev bedste Cisco-partner

Prisen blev tildelt NetDesign ved Cisco's netop afholdte partnerkongres i Las Vegas, hvor det danske firma også blev vinder af kategorien som "Best year over year performance". Baggrunden er vækstrater på 350 procent i perioden 1999-2000.

Væksten er specielt opnået inden for service provider-segmentet med kunder som World Online, Mobilix, Sonofon, Digiquant og Føroya Tele. Blandt NetDesigns øvrige kunder er sværvægtere som Nokia, Danske Bank, Mærsk Data og Coloplast.

NetDesign leverer multiservice-netværk baseret primært på Cisco-løsninger. Omsætningen budgetteres i 2001 at nå 430 millioner kroner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs