MediaWatch

Telia sælger gule sider

Eniro er udbyder af såkaldte Gule Sider og online adresseservices i flere europæiske lande med udgangspunkt i det nordiske marked. Italienerne har tidligere købt franske Euredit og britiske Thomson Directories.

Ifølge Financial Times vil Seat byde væsentligt over børsværdien på Eniro, som vurderes til en værdi af cirka 2 milliarder euro.

Seat Pagine Gialle, som Telecom Italia købte sidste år, skal angiveligt også have haft følere ude hos British Telecom om at købe Yell.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs