MediaWatch

MobileContent klar i Aalborg

Her kan både små iværksættere og større virksomheder teste idéer, koncepter og produkter i et fuldt udstyret laboratorium for mobile teknologier, så de inden igangsætning af 3. generations mobiltelefonien har en færdig og køreklar løsning.

Laboratoriet tilbyder også forretningsmæssig rådgivning og sparring i et Business Advicory Board bestående af repræsentanter fra Sonofon, Ericsson, NOVI og IT-Akademiet. Desuden vil MobileContent afholde konferencer, gå-hjem-møder og udsende nyhedsbreve.

- Gennem et tæt samarbejde med teleoperatører, mobiltelefonproducenter, netværks- og indholdsleverandører vil MobileContent gøre Nordjylland og Danmark til udviklingsmetropol i spændingsfeltet mellem alle aktører inden for telekommunikation, siger Henrik Bruun, direktør i MobileContent.

I løbet af de næste to og et halvt år støtter Fyrtårnscentret projekt MobileContent med ca. 2.2 mio. kr. MobileContent har et budget på ca. 6.6 mio. kr. i projektperioden.

Lanceringen sker fredag mellem kl. 10-13 i NOVI 4, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Øst.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs