MediaWatch

MobileContent klar i Aalborg

Her kan både små iværksættere og større virksomheder teste idéer, koncepter og produkter i et fuldt udstyret laboratorium for mobile teknologier, så de inden igangsætning af 3. generations mobiltelefonien har en færdig og køreklar løsning.

Laboratoriet tilbyder også forretningsmæssig rådgivning og sparring i et Business Advicory Board bestående af repræsentanter fra Sonofon, Ericsson, NOVI og IT-Akademiet. Desuden vil MobileContent afholde konferencer, gå-hjem-møder og udsende nyhedsbreve.

- Gennem et tæt samarbejde med teleoperatører, mobiltelefonproducenter, netværks- og indholdsleverandører vil MobileContent gøre Nordjylland og Danmark til udviklingsmetropol i spændingsfeltet mellem alle aktører inden for telekommunikation, siger Henrik Bruun, direktør i MobileContent.

I løbet af de næste to og et halvt år støtter Fyrtårnscentret projekt MobileContent med ca. 2.2 mio. kr. MobileContent har et budget på ca. 6.6 mio. kr. i projektperioden.

Lanceringen sker fredag mellem kl. 10-13 i NOVI 4, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Øst.

Mere fra MediaWatch

Egmont: Medieaftalen fastholder uens medievilkår

Den nye medieaftale har en række gode elementer bl.a. med regulering af techgiganter. Men det er ærgerligt, at medieforliget ikke indeholder ligestilling af digitale medier, lyder det fra Nordisk Film.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs