MediaWatch

TV3 nedlægger "Dagens Nyheder"

- Når bestyrelsen er indstillet på at stoppe de daglige nyhedsudsendelser, skyldes det ganske enkelt at konkurrencebetingelserne med de statsejede og helt eller delvist licensfinansierede kanaler DR og TV 2 på dette område er for ulige.

Det siger adm. direktør for nyhedsproduktionsselskabet Scannews A/S, Anders Nilsson, der fortsætter:

- Efter 7 års engageret indsats fra en lang række dygtige medarbejdere, og efter gennemprøvning af flere forskellige tidspunkter, forskellige programlængder og programkoncepter, er det ikke lykkedes at nå et tilfredsstillende resultat.

TV3 henviser i en pressemeddelelse til, at DR og TV 2 kan satse langt større ressourcer på mange daglige nyhedsudsendelser i kraft af licensindtægterne. TV3 vil derfor koncentrere sig om de områder, hvor konkurrencen er mindre, og hvor kanalen har seernes bevågenhed, som film, sport og underholdning.

TV3 vil ikke stoppe med at dække aktualitetsområdet, men vil i fremtiden sende forskellige typer af aktualitetsprogrammer.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs