MediaWatch

Tiscali køber tysk internetudbyder

Med købet bliver Tiscali den fjerdestørste internetudbyder i Tyskland med flere end 1,2 millioner aktive abonnenter. Tiscalis samlede pan-europæiske kundemasse er omkring 6 millioner aktive brugere og flere end 13 millioner registrerede abonnenter.

- Købet er endnu et skridt på vores vej mod at blive førende internetudbyder i Europa, siger Tiscalis topchef Renato Soru. Tiscalis mål er at være blandt de tre største udbydere i de lande, hvor selskabet opererer.

World Online Danmark A/S er en del af Tiscali, der er Europas næststørste internetvirksomhed. Selskabet er børsnoteret i Milano, Italien, hvor også Tiscalis hovedsæde er placeret.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs