MediaWatch

Framfab i europæisk alliance med EDS

Sammen med konsulent-selskabet A.T. Kearney, der er et EDS-datterselskab, vil alliancen dække tre områder: Business Consulting, Internet-projekter samt web-hosting. EDS har netop købt hosting-firmaet Driftbolaget af Framfab.

- EDS og Framfab er en perfekt sammensætning. Framfab er et meget interessant selskab inden for deres branche, siger Kaj Green, adm. direktør hos EDS Nordic.

Også Framfabs chef, Johan Wall, er glad for alliancen. - EDS er en perfekt partner for os, et selskab med stor erfaring og en flot kundeliste.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs