MediaWatch

Mobilt Internet Party i Århus

MIP2001 er ifølge arrangørerne en: "28 timers non-stop fest, der anført af Anders 'Anden' Matthesen og til lyden af DJ Aligator forener vilde konkurrencer, programmeringskurser, networking, og masser af (mobil) action."

Teknologifreaks, IT-studerende, selfmade udviklere og alle andre, der ønsker at udfordre det mobile Internets muligheder, kan på MIP2001 få mulighed for at udvikle deres evner, påvirke udviklingen af det mobile Internet og knytte kontakter til førende IT-virksomheder, lover arrangørerne.

Lørdag den 28. april klokken 11:00 starter festen, der kører til søndag 29. april klokken 15:00. Det hele foregår i Århus Stadionhal, Arenaen, Stadion Allé 70, 8000 Århus C.

Mere på MIP2001

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs