MediaWatch

TvDanmark redder Big Br. på stregen

Reality-seriens tiltrækningskraft på yngre seere har i foråret ført til et markant comeback for TvDanmarks markedsandel. Men det lykkedes for TvDanmark-ledelsen at redde TV-serien på stregen efter et længere natligt møde med deltagerne.

Fire ud af de syv accepterede at komme tilbage i huset, så programmet kunne fortsætte, mens tre af de mest populære deltagere ikke ville tilbage til livet med Big Brother.

TV-stationen valgte mandag at sende fire gæster ind i huset for at dæmpe gemytterne og bryde isolationen, oplyste Ekstra Bladet mandag. De nye beboere, der er kærester og venner til de tilbageblevne deltagere, blev lukket ind søndag og skal opholde sig i huset indtil torsdag.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs