MediaWatch

Dagblad overtager TvDanmark 2/Næstved

Overtagelsen sker samtidig med bladvirksomhedens køb af Mediehuset i Næstved, der også er hjemsted for Radio Næstved. TvDanmarks adm. direktør, Jesper Sehested Lund, er begejstret for samarbejdet med Sjællandske Dagblade:

- Vi ser frem til at samarbejde med en særdeles professionel partner, der har stor journalistisk og redaktionel erfaring og ekspertice. Jeg er helt sikker på, at Sjællandske Dagblade vil bidrage positivt, og jeg byder dem velkommen i TvDanmark-familien.

Overtagelsen af tv- og radio-stationerne er en del af den strategiplan, som Sjællandske Dagblades bestyrelse vedtog tidligere i år. Den indebærer, at selskabet skal blive et multi-mediehus med lokal nyhedsformidling fra det Syd- og Vestsjællandske område og Møn.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs