MediaWatch

Dagblad overtager TvDanmark 2/Næstved

Overtagelsen sker samtidig med bladvirksomhedens køb af Mediehuset i Næstved, der også er hjemsted for Radio Næstved. TvDanmarks adm. direktør, Jesper Sehested Lund, er begejstret for samarbejdet med Sjællandske Dagblade:

- Vi ser frem til at samarbejde med en særdeles professionel partner, der har stor journalistisk og redaktionel erfaring og ekspertice. Jeg er helt sikker på, at Sjællandske Dagblade vil bidrage positivt, og jeg byder dem velkommen i TvDanmark-familien.

Overtagelsen af tv- og radio-stationerne er en del af den strategiplan, som Sjællandske Dagblades bestyrelse vedtog tidligere i år. Den indebærer, at selskabet skal blive et multi-mediehus med lokal nyhedsformidling fra det Syd- og Vestsjællandske område og Møn.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs