MediaWatch

Telegiganter i svensk 3G-rivalisering

Tele2 har tidligere haft Motorola og Siemens som leverandører til sit GSM-net, mens Telia har haft Ericsson som hovedleverandør, skriver Dagens Industri. Alle, som DI har talt med, regner med at Telia og Tele2 vælger Ericsson som leverandør til deres fælles net. Nogen tror at også Siemens får del i kontrakten.

Også Europolitan og HI3G skal bygge dele af sine UMTS-net sammen, men brancheeksperterne regner med at Europolitan vælger Nokia som hovedleverandør. Tingene kompliceres af, at Investor ejer 40 procent i HI3G, mens Hutchison ejer de resterande 60 procent.

En ekspert tror at den finansieringsaftale, som Nokia lavede med Hutchison i Storbritannien giver Nokia et fortrin også i Sverige - trods Investors stærke kobling til Ericsson.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs