Stemningsskift på Wall Street – alt op

MediaWatch

Det hårdt medtagne Nasdaq-indeks steg 6,09 procent til 1.852,03 og bluechipsindekset Dow Jones kom for første gang i næsten en måned tilbage over det vigtige 10.000 skel med en 2,62 procents stigning til 10.102,74. Det bredere Standard & Poors 500 indeks steg 2,71 procent.

Den gode nyhed var, at pengene flød fra obligationerne og tilbage i aktierne og at stigningen kom under stor omsætning. Den dårlige nyhed var at stigningerne kom uden egentlige positive nyheder til markedet.

Futures pegede fra åbningen på en pæn stigning. Markedet fik god hjælp af pæne stigninger i de europæiske telekommunikations og tech-papirer. Og en enkelt profitwarning fra halvlederproducenten Cypress Semi, der i øvrigt steg svagt, var ikke nok til at ryste markedet.

En test af styrken i tirsdagens modgående rally kan markedet få allerede i dag og torsdag. For efter børstid kom tech-giganten Motorola med meddelelse om selskabets første kvartalstab i 15 år, hvor selskabet kom under de nu nedjusterede forventninger.

Motorola faldt cirka 7 procent i den såkaldte "after hours trading" - det vil sige handelen efter børstid på det elektroniske Instinet handelssystem.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også