MediaWatch

Stemningsskift på Wall Street – alt op

Det hårdt medtagne Nasdaq-indeks steg 6,09 procent til 1.852,03 og bluechipsindekset Dow Jones kom for første gang i næsten en måned tilbage over det vigtige 10.000 skel med en 2,62 procents stigning til 10.102,74. Det bredere Standard & Poors 500 indeks steg 2,71 procent.

Den gode nyhed var, at pengene flød fra obligationerne og tilbage i aktierne og at stigningen kom under stor omsætning. Den dårlige nyhed var at stigningerne kom uden egentlige positive nyheder til markedet.

Futures pegede fra åbningen på en pæn stigning. Markedet fik god hjælp af pæne stigninger i de europæiske telekommunikations og tech-papirer. Og en enkelt profitwarning fra halvlederproducenten Cypress Semi, der i øvrigt steg svagt, var ikke nok til at ryste markedet.

En test af styrken i tirsdagens modgående rally kan markedet få allerede i dag og torsdag. For efter børstid kom tech-giganten Motorola med meddelelse om selskabets første kvartalstab i 15 år, hvor selskabet kom under de nu nedjusterede forventninger.

Motorola faldt cirka 7 procent i den såkaldte "after hours trading" - det vil sige handelen efter børstid på det elektroniske Instinet handelssystem.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs