MediaWatch

NBC lukker internetdivision

TV-networket NBC har gennem de senere år været at regne for det førende og mest innovative TV-selskab, men også her må man nu erkende at Internet udviklingen og specielt banner omsætningen ikke har været så gunstig som tidligere antaget.

Som en direkte konsekvens heraf bliver NBC's Internet selskab NBCi nu opløst og de børsnoterede aktier bliver handlet tilbage til moderselskabet NBC. Langt de fleste medarbejdere i NBCi kan regne med at blive afskediget i den kommende fremtid.

Sidste år var NBCi gennem en fyringsrunde, hvor medarbejdertallet blev reduceret fra 800 til de nuværende 300 ansatte, hvilket dog kun delvist har været i stand til at reducere det milliardunderskud som fortsat eksisterer i NBCi

Det vurderes at NBC i fremtiden udelukkende vil anvende NBCi som almindelig website og som markedsførings platform for NBC's TV-udsendelser.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs