MediaWatch

Amazon overrasker markedet

Amazon siger i sin pressemeddelse, at det forventede nettoresultat for første kvartal vil nå et minus på i alt 255 millioner dollar, hvilket er 53 millioner bedre end sidste resultat. Fraset restruktureringssomkostninger bliver nettoresultatet et tab på mindre end 150 millioner dollar. Proforma tabet ligger til et minus på 50 millioner dollar, sat i forhold til det forrige hvor tabet var på 99 millioner.

Målt på indtjeningen per aktie vil der i forhold til markedets forventning om et tab på 35 cent per aktie, kun blive tale om et tab på 22 cent eller mindre per aktie.

Bruttoresultatet viste en fremgang i kvartalet fra 128 millioner dollar til 175 millioner. Salget steg ligeledes i alt 21 procent fra 574 millioner dollar til 695 millioner. De likvide midler er ved udgangen af første kvartal opgjort til 640 millioner dollar.

Amazon offentliggører de endelige regnskabstal tirsdag den 24 april.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jyllands-Posten skærer millioner af printsider væk, nye tal gør status over tv- og streaming-forbruget, og forskere giver tips til kunstig intelligens i medievirksomheder. Vi gennemgår de saftigste historier på MediaWatch i uge 49 lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs