MediaWatch

Icon Medialab får ny storaktionær

Emissionen, der i alt er på godt 120 millioner kroner, skaber til dels en ny ejersammensætning og storaktionær bliver fremover konstellationen mellem investeringsselskabet Red/Valley og Fidessa Asset Management den Luxembourg-baserede investeringsrådgiver.

Den tidligere storaktionær, Interpublic Group of Companies, IPG, er ligeledes gået med til at øge sin aktieandel i Icon Medialab og får i den forbindelse følgeskab af flere topfolk i den svenske internetkonsulent. Disse er : bestyrelsesformand Björn Nordstrand, næstformand Pier Carlo Falotti, stifter Jesper Jos Olsson samt Henrik Vilselius.

Björn Nordstrand udtrykker tilfredshed med den opbakning der har været til emissionen, hvis tegningskurs er sat til 9,48 kroner godt tre procent under fredagens lukkekurs på 9,80 kroner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs