MediaWatch

Icon Medialab får ny storaktionær

Emissionen, der i alt er på godt 120 millioner kroner, skaber til dels en ny ejersammensætning og storaktionær bliver fremover konstellationen mellem investeringsselskabet Red/Valley og Fidessa Asset Management den Luxembourg-baserede investeringsrådgiver.

Den tidligere storaktionær, Interpublic Group of Companies, IPG, er ligeledes gået med til at øge sin aktieandel i Icon Medialab og får i den forbindelse følgeskab af flere topfolk i den svenske internetkonsulent. Disse er : bestyrelsesformand Björn Nordstrand, næstformand Pier Carlo Falotti, stifter Jesper Jos Olsson samt Henrik Vilselius.

Björn Nordstrand udtrykker tilfredshed med den opbakning der har været til emissionen, hvis tegningskurs er sat til 9,48 kroner godt tre procent under fredagens lukkekurs på 9,80 kroner.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs