MediaWatch

2M etablerer sig i Sverige

Med købet af det finske ventureselskab, Menire, i januar - nu 2M Invest Finland - tog 2M Invest A/S for alvor hul på en strategi, der skal gøre selskabet til den foretrukne venture partner på det nordiske marked. Lars Strinnholm - en af Sveriges meget stærke IT-profiler - bliver leder af det svenske kontor.

"Vi ønsker at spille en afgørende rolle på verdensmarkedet med Norden som hjørnesten. 2M er allerede etableret i Taipei, San Francisco, Boston, London, Helsinki og København. Stockholm er et helt naturligt træk, og med vore nye svenske investeringsdirektører er jeg overbevist om, at vi for alvor kan introducere 2M's forretningsmodel med en ekstraordinær stærk involvering i det enkelte porteføljeselskab på det svenske marked," siger administrerende direktør 2M Invest, Michael Mathiesen og tilføjer:

2M Invest har i dag følgende otte porteføljeselskaber i Sverige: Pharma Point, Bosnext, Donator, Emcat, Moving Pictures, Digital Illusion, Cycore og Tentake.

Etableringen af 2M Invest Sverige forventes først at få reel økonomisk betydning for 2M Invest A/S fra 2002, omend den svenske organisations etablering allerede vil komme 2M Invest svenske porteføljeselskaber til gode fra dag ét.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs