MediaWatch

Flextronic afskediger knap 500

Afskedigelserne, der modsvarer 36 procent af den samlede medarbejderstab, kommer som et chok for medarbejderne hos den nordjyske mobiltelefonfremstiller, der så sent som sidste år fik en gigantordre på 33 millioner mobiltelefoner til tyske Siemens, skriver DR Online.

Flextronics direktør, Peter Hinrup, oplyser til Radioavisen, at der er sket en kraftig udvikling siden jul og at det går enormt hurtigt i branchen. Virksomheden ansatte for blot nogle få måneder siden nye medarbejdere.

Den danske virksomhed er en del af den internationale koncern Flextronics Ltd., der beskæftiger flere end 60,000 medarbejdere fordelt på 80 virksomheder i 28 lande. Koncernen har en omsætning på 75 milliarder dollar årligt.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs