MediaWatch

Malurt i Nasdaq-bægeret

At trængslerne ikke er overstået endnu, kan meldingerne fra Agilent Technologies, Sycamore Networks og Extreme Networks sent torsdag tages som udtryk for. Alle tre selskaber melder om dramatiske fald i salget i de sidste fire-seks uger, skriver Financial Times.

Agilent Tech, der laver test og målinger af teleudstyr, forventer et salg i første kvartal under 2,9 milliarder dollar. Det er mere alvorligt end forventet, sagde Ned Barnholt, selskabets chef.

Agilent pålægger nu medarbejderne en lønnedgang på 10 procent for at undgå fyringer. Sycamore Networks fyrer 140 medarbejdere, mens Extreme Networks vil skære 10 procent af medarbejderstaben.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs