2M Invest i nyt opkøb

MediaWatch

IT Optima, der står bag udviklingen af en løsning som måler og dokumenterer effektiviteten af offentlige og private virksomheders IT anvendelse, har på nuværende tidspunkt modtaget 3 millioner kroner af det samlede beløb. De resterende 7 millioner vil, såfremt de aftale mål opnås, blive indbetalt i løbet af andet halvår.

Henrik Faarup, investment partner i 2M Invest og ny bestyrelsesformand i IT Optima siger, at det efter en lang periode med store IT-investeringer nu er tid til, at se hvad man får ud af disse. Han finder, at IT Optima har løst denne opgave på en god og enkel måde og forventer sig således en stor udbredelse af konceptet.

Internationale konsulenthuse som PricewaterhouseCoopers og Deloitte & Touche har på nuværende tidspunkt indgået aftale om markedsføring og samarbejde. IT Optima har i løbet af de seneste år udført IT-effektivitetsanalyser for blandt andet Bang & Olufsen, Carlsberg, Naturgas Fyn samt Viborg og Skjern kommuner.

Selskabet, der udover 2M Invest ejes af stifterne Kenneth Dalsgaard og Jens Søndergaard samt Sikleborg Udviklingsselskab, beskæftiger i dag 11 medarbejdere og har kontorer i København og Sikleborg.

Overskud forventes i fjerde kvartal i år.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også