MediaWatch

Sonofon tilbyder mobil NetBank

Aftalen gør det muligt at klare de fleste bankforretninger stort set døgnet rundt med en almindelig mobiltelefon - det behøver ikke være en WAP-model, oplyser Sonofon.

MobilBank er udviklet i tæt samarbejde mellem Bankdata, Sydbank og SONOFON på samme tekniske platform som de 17 pengeinstitutters NetBank og har stort set samme funktionalitet. De 17 pengeinstitutter er:

Alm. Brand Bank, Bonusbanken, Djurslands Bank, Egnsbank Fyn, Egnsbank Nord, Hadsten Bank, Nordfyns Bank, Nørresundby Bank, Ringkjøbing, Landbobank, Skjern Bank, Sparekassen Vestsjælland, Sydbank, Tarm BankTønder Bank, Vestfyns Bank, Østjydsk Bank og Aabenraa Kreditbank.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs