MediaWatch

Orkla: Vi overvejer at lave dansk TV!

Det Berlingske Officin, der var blandt ansøgerne til den fjerde radiokanal, vil ifølge det norske Finansavisen ikke blot forsøge at finde en anden vej ind i radiomediet, men også søge ind i TV-mediet.

I løbet af året skal der uddeles mellem 16 og 24 digitale TV-kanaler i Danmark og det er en eller flere af disse, som Det Berlingske Officin og dermed i sidste ende Orkla vil søge at sikre sig.

Det Berlingske Officin er i øjeblikket inde i en omfattende effektiviseringsproces, hvor det blandt andet er målet inden for tre år at fordoble indtjeningen.

I dag er det især Aarhus Stitstidende og B.T der dræner selskabets kapital.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs