MediaWatch

EDB Gruppen har økonomisk fremgang

Overskuddet er opgjort til fire millioner kroner før skat og samtidig siger selskabet, at de fremsatte halvårsforventninger, der blev offentliggjort i forbindelse med årsregnskabs-meddelsen den 30. januar i år fastholdes. Forventningen for første halvår er således sat til en forbedring på mindst 30 millioner kroner.

Udsendelsen af kvartalsmeddelsen følger en ny kommunikationsstrategi, som EDB Gruppen på foranledning af Københavns Fondsbørs har valgt at implementere. Den detaljerede kvartalsmeddelse vil blive udsendt tirsdag den 1. maj.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs