MediaWatch

Ny stor IT-spiller på banen

Det nye selskab under navnet Infocare får omkring 700 ansatte og en omsætning på cirka 650 millioner norske kroner. Den nye spiller på IT-service-markedet ejes med 32 procent af ICL Invia og 68 procent af ejerne i norske Infocare, skriver ComputerSweden.

Allerede i efteråret annoncerede ICL Invia, at selskabet havde planer om at slå sig sammen med markedsledende norske Infocare. Sammenslutningen skaber en noget nær perfekt situation for ICL Invia, der får mulighed for at fokusere på kerneområderne og samtidig udvikle sig og vokse, siger Jan Henriques, adm. direktør i ICL Invia.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs