MediaWatch

SystemForums bestyrelse i krise

Bestyrelsesformand Kurt Helio og administrerende direktør Egon Holm har efter samråd med bestyrelsens advokat valgt at forlade SystemForums bestyrelse. Baggrunden for bruddet er uenighed om de fremsatte købstilbud.

Virksomheden har i en meddelelse til Københavns Fondsbørs forsøgt at redegøre for problemstillingen, der dog fortsat virker uklar. Efter alt at dømme er der mindst tre forskellige tilbud, hvoraf bestyrelsen er blevet rådet til at acceptere næstformandens, der dog er knap en million kroner lavere en det angiveligt bedste tilbud.

Efter udtrædelsen er eneste tilbageværende medlem næstformand Ib Kunøe.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs