MediaWatch

Nordea vil spare millioner på IT

Nordea, der i dag har flere end 2,2 millioner e-bankkunder, regner totalt med at kunne spare 1,4 milliarder ved at følge den fremsatte plan, skriver Dagens Industri.

Ifølge Nordea's administrerende direktør, Thorleif Krarup, skal der fremover holdes godt øje med afmatningen i konjunkturerne, et område banken ikke tidligere regnede med at blive berørt af.

Krarup mener, at en eventuel nedgang kan blive både længere og dybere end hidtil antaget, og for blot et kvartal siden havde Nordea ikke forventet, at udviklingen i den amerikanske økonomi ville have så stor en påvirkning, som det nu har vist sig.

Indtil nu har banken ikke set en øgning i kredittabene, men den er dog klar til at mindske omkostningerne om nødvendigt. - Hvis markedsaktiviteten falder er vi klar til at justere omkostningsniveauet derom skal der ikke herske nogen tvivl, således Krarup.

Mere fra MediaWatch

Koda opponerer mod ny musikpolitik i DR

Nye retningslinjer i DR betyder, at kommercielt udgivet musik som udgangspunkt ikke længere skal bruges i programmer. Men public service-stationen bør have fokus på andet end katalog-musikken, mener Kodas adm. direktør.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs