MediaWatch

Deo.com laver emission – igen

Blot tre måneder efter at Deo.com sidst hentede godt 10,8 millioner kroner ved en emission, vil sitet via en ny af slagsen hente yderligere 22,4 millioner kroner, skriver Dagens Industri.

Musiksitet vil lave en innovativ emission og afholder derfor en netbaseret auktion over de nye aktier. På sitet kan interesserede købere byde mellem 19 og 38 kroner per aktie. I alt en million aktier er i udbud.

MNW, der i sin tid skabte Deo.com, har endnu ikke taget stilling til om det ønsker at deltage i emissionen. - Vi har endnu ikke truffet en endelig afgørelse, idet vi ikke har set de enkelte detaljer i prospektet. En beslutning vil komme i løbet af den nærmeste tid, således vice administrerende direktør i MNW Niklas Nyman.

MNW ejer i dag 11,5 procent af aktierne i Deo.com. Denne andel ventes reduceret til 7,3 såfremt selskabet ikke deltager i den forestående emission.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs