MediaWatch

Deo.com laver emission – igen

Blot tre måneder efter at Deo.com sidst hentede godt 10,8 millioner kroner ved en emission, vil sitet via en ny af slagsen hente yderligere 22,4 millioner kroner, skriver Dagens Industri.

Musiksitet vil lave en innovativ emission og afholder derfor en netbaseret auktion over de nye aktier. På sitet kan interesserede købere byde mellem 19 og 38 kroner per aktie. I alt en million aktier er i udbud.

MNW, der i sin tid skabte Deo.com, har endnu ikke taget stilling til om det ønsker at deltage i emissionen. - Vi har endnu ikke truffet en endelig afgørelse, idet vi ikke har set de enkelte detaljer i prospektet. En beslutning vil komme i løbet af den nærmeste tid, således vice administrerende direktør i MNW Niklas Nyman.

MNW ejer i dag 11,5 procent af aktierne i Deo.com. Denne andel ventes reduceret til 7,3 såfremt selskabet ikke deltager i den forestående emission.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs