MediaWatch

Europa åbner lavere efter USA-nedgang

London FTSE indekset ligger 0,53 procent lavere. Paris CAC indekset 0,45 procent lavere og det tyske DAX 30 indeks ligger 0,45 procent lavere. Lidt hårdere ramt er det finske indeks, der ligger 1,94 procent lavere.

KFX-indekset ligger 0,96 procent lavere. Og de danske tech-papirer præger "Dagens taber-liste":

i-data fortsætter de seneste dages dramatiske kursfald og ser ud til at føje endnu et tab på 6,38 procent til de forrige dages kraftige kursfald siden afhændelsen af Exbit, der af markedet vurderes at være solgt alt for billigt. Hertil kommer, at kraftige kursfald i Vitesse-aktien, som i-data har modtaget i betaling bliver afgørende for kursfastsættelsen. I-data lå kort før klokken 10 i kurs 88.

GN Store Nord aktien ligger 4,79 procent lavere i kurs 80. 2M Invest 4,17 procent lavere i kurs 97. Og NavisionDamgaard ligger 3,16 procent lavere i kurs 184.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs