MediaWatch

Rapport: Online-tyverier vil stige

Det er kombinationen af utilstrækkelig håndhævelse af lovgivningen på nettet og voksende muligheder for e-kriminalitet, der åbner dørene for tyveri af millioner af dollar. De nye former for kriminalitet vil i højere grad rette sig mod et 'massemarked' siger rapporten ifølge Reuters.

Det betyder, at målet for den nye kriminalitet vil være tyveri af småbeløb fra millioner af forskellige konti, hvilket gør aktiviteterne vanskelige at opdage. Gartner Group anbefaler derfor, at forbrugerne er ekstra opmærksomme med at overvåge deres finansielle transaktioner.

Forbrugerne bør også installere en personlig firewall på enhver computer med internet-adgang, ligesom enhver form for såkaldt peer-to-peer networking - som f.eks. på musikbytte-tjenesterne - bør undgås, siger Gartner Group.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs