MediaWatch

SAP køber amerikanske TopTier

Analytikere mener, at SAP betaler relativt dyrt for TopTier, der i 2000 havde et salg på 20 millioner dollar. På den anden side anerkender de, at opkøbet komplementerer SAP's produktportefølje og vækststrategi, skriver Financial Times.

SAP gør opmærksom på, at der med opkøbet følger kunder som DaimlerChrysler, Hewlett-Packard, GMAC, Universal Studios og Wells Fargo Bank.

SAP har desuden haft grund til at forhindre, at andre selskaber skulle rende med TopTier. De to selskaber har været partnere siden 1999, og dele af TopTier's teknologi er allerede en integreret del af mySAP Workplace.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs