MediaWatch

SAP køber amerikanske TopTier

Analytikere mener, at SAP betaler relativt dyrt for TopTier, der i 2000 havde et salg på 20 millioner dollar. På den anden side anerkender de, at opkøbet komplementerer SAP's produktportefølje og vækststrategi, skriver Financial Times.

SAP gør opmærksom på, at der med opkøbet følger kunder som DaimlerChrysler, Hewlett-Packard, GMAC, Universal Studios og Wells Fargo Bank.

SAP har desuden haft grund til at forhindre, at andre selskaber skulle rende med TopTier. De to selskaber har været partnere siden 1999, og dele af TopTier's teknologi er allerede en integreret del af mySAP Workplace.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs