MediaWatch

Ny finansportal slår portene op

Formålet med den nye portal er at fungere som bindeled mellem købere og sælgere på valutamarkedet. Forberedelserne til atriax.com har taget omtrent to år, men folkene bag projektet har givet sig god tid, så der er blevet bygget et sikkert og funktionelt system som kan klare enorme handelsvolumener.

Men det er altså også giganter som Citibank, Deutsche Bank, Merril Lynch og flere af de japanske storbanker, der står bag den nye portal, siger adm. direktør Dan Morehead, atriax.com, til den svenske FinansTidningen. Af de nordiske banker deltager SEB, Handelsbanken, Danske Bank og Den Norske Bank.

- Totalt set har vi to tredjedele af verdens valutahandel bag os, hvilket giver en enorm styrke, siger Morehead. Portalen gør det muligt for kunderne at købe valuta fra flere banker samtidigt. Det skulle øge konkurrencen mellem de deltagende banker.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs