MediaWatch

Cybercity satser skandinavisk

Bakket op af sine fem nuværende investorer samt det verdenskendte Lehman Brothers "Communication Fund" vil Cybercity med 440 millioner kroner i ryggen påbegynde sin skandinaviske ekspansion.

Henrik Clausen, administrerende direktør i Cybercity, siger til Mediawatch, at der vil være tale om en fokuseret indsats. - Vi planlægger blandt andet at udbygge vores bredbåndsnet i Danmark. Ligeledes vil vi videreudvikle produkter og services til vores erhvervskunder samt udvide den eksisterende forretning i Norge og Sverige.

Cybercity har via en udbygning af bredbåndsnettet idag godt 14,000 ADSL-kunder i Danmark. Udbygningen er netop påbegyndt i Sverige og Norge, hvor selskabet har fået de første ADSL-kunder koblet op. Udover ADSL-kunderne har Cybercity 115,000 almindelige internetkunder i Danmark og 50,000 i Sverige og Norge. Selskabets erhvervsløsning, Cybercity Erhverv, har oplevet vækst og har idag 10,000 kunder.

Investeringen, der som nævnt er på 440 millioner kroner, deles halvt mellem Lehman Brothers på den ens side og de fem hidtidige ejere som er : Four Seasons Venture, Gilbert Global Equity Partner, eVentures, Merill Lynch samt Advent International.

Netop sidstnævnte, Advent International, var det selskab som finansmanden Klaus Riskær Pedersen solgte Cybercity til for godt ti måneder siden - pris : en halv milliard kroner. Efter salget indtog Riskær Pedersen en konsulentrolle for at sikre en fornuftig overdragelse af selskabet til de nye ejere.

Denne rolle er nu udført og dermed er det kommet til et stop for samarbejdet.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs