MediaWatch

Ny chefredaktør til Mandag Morgen

Peter Kjærgaard skal først og fremmest beskæftige sig med den journalistiske udvikling og løbende produktion af ugebrevet og fungere som medredaktør for ugebrevets grundlægger, hidtidige udgiver og chefredaktør Erik Rasmussen.

Med virkning fra 1. januar indtrådte konsulentvirksomheden Catenas med en 25 procents andel i ejerskabet af ugebrevet. Erik Rasmussen har med udnævnelsen af Peter Kjærgaard sikret sig bedre tid til at deltage i udviklingen af Mandag Morgens internationale aktiviteter omkring udnyttelse af Internettet og etablering af nye "tænketanke" i samarbejde med Catenas og andre strategiske partnere.

Peter Kjærgaard kom til Erhvervsbladet fra en stilling som leder af De 3 Stiftstidenders og JydskeVestkystens fælles Københavns-redaktion.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs