MediaWatch

Ny norsk mobiltelefon på markedet

Den nye Magcom-telefon kan ikke bare vise WAP-sider, den indbyggede browser kan også klare almindelige Internet-sider, der er programmeret i den seneste version af HTML (4.0). Telefonen minder på den måde om avancerede lomme-PC-modeller fra Motorola og Ericsson.

Markedschef i Magcom, Eirik Gundersen, erkender overfor digitoday.no, at telefonen minder om modeller fra Ericsson og Motorola, men fremhæver særligt, at man kan se på alle almindelige Internet-sider med telefonen. Skærmen er stor og detaljeret nok til, at man for eksempel kan læse avisartikler, siger han.

Udover browser til Internet- og WAP/WML-sider, har MagCom-telefonen også en elektronisk kalender. Selskabet fortæller, at produktionen er begrænset til 3.000 telefoner i måneden, og at den internationale lancering afhænger af, hvordan telefonen bliver modtaget i Norge.

Bag det nye selskab står en række tidligere topmedarbejdere fra blandt andre Ericsson, NetCom and Telenor Mobil.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs