MediaWatch

Ny norsk mobiltelefon på markedet

Den nye Magcom-telefon kan ikke bare vise WAP-sider, den indbyggede browser kan også klare almindelige Internet-sider, der er programmeret i den seneste version af HTML (4.0). Telefonen minder på den måde om avancerede lomme-PC-modeller fra Motorola og Ericsson.

Markedschef i Magcom, Eirik Gundersen, erkender overfor digitoday.no, at telefonen minder om modeller fra Ericsson og Motorola, men fremhæver særligt, at man kan se på alle almindelige Internet-sider med telefonen. Skærmen er stor og detaljeret nok til, at man for eksempel kan læse avisartikler, siger han.

Udover browser til Internet- og WAP/WML-sider, har MagCom-telefonen også en elektronisk kalender. Selskabet fortæller, at produktionen er begrænset til 3.000 telefoner i måneden, og at den internationale lancering afhænger af, hvordan telefonen bliver modtaget i Norge.

Bag det nye selskab står en række tidligere topmedarbejdere fra blandt andre Ericsson, NetCom and Telenor Mobil.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs