MediaWatch

Bookies: Skræmmekampagne på vej

Skatteministeriet truer blandt andet med at blokere for betalingerne via kreditkort til online-bookmakerne. De truer nemlig Dansk Tipstjenestes position som den største spiludbyder i Danmark, og dermed også det provenu, som Tipstjenesten sikrer statskassen.

Spiludbyderne mener dog, at Skatteministeriets planer er udtryk for en skræmmekampagne. Tipstjenesten er nemlig under voksende pres fra de mange spilletjenester, der tilbyder, ikke blot bookmaker-spil, men også gratis lotto, skrabelotto og andre gevinstspil via Internettet.

Skatteministeriet løber under alle omstændigheder ind i vanskeligheder, hvis de vil gennemføre ideerne i den nye rapport. Én ting er alle de praktiske problemer det giver, hvis myndighederne skal kontrollere pengeoverførsler til bookmakere i for eksempel England.

Men planerne er heller ikke i overensstemmelse med EU's indre marked. Endelig er det slet ikke bankernes livret, at blive tvunget til at snage i kundernes konti, siger Tina Rössel, som er afdelingschef i Finansrådet.

Læs mere i Mediawatch, Nyhedsbrevet om den ny økonomi, der udkommer i dag.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs