MediaWatch

Ingen internet-kontakter fra Siemens

Selskabet annoncerede sin tilbagetrækning tirsdag, og grunden er, at Siemens ikke ser et stort nok marked for den nye måde at komme på nettet. Siemens mener, at bredbåndsmarkedet, hvor især ADSL er meget efterspurgt, har et større potentiale. Det skriver cnet.com

Siemens siger, at man hellere vil satse på et ADSL-marked, der for øjeblikket blomstrer, end at satse penge og tid på markedet for strømkabel-baseret Internet, der muligvis ikke vil give afkast i lang tid, da interessen endnu ikke er stor.

Siemens vil dog ikke helt skrotte ideen. Produkterne er klar, og man har overvundet flere tekniske vanskeligheder i forløbet. Så hvis markedet ændrer sig, vil Siemens hurtigt kunne tilbyde strømkabel-baseret Internet.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs