MediaWatch

Martin Gruppen ud med underskud

Det stærkt forværrede årsresultat skyldes ifølge Martin Gruppen ekstraordinære udgifter. Før reguleringen viste det ordinære resultat før skat et overskud på 57 millioner kroner mod et overskud året før på 38,5 millioner kroner, skriver RB Børsen. Gruppens omsætning steg fra 657 millioner kroner til 777 millioner kroner.

Udsigterne for år 2001 er ifølge Martin Gruppen fortsat en omsætning på 900 millioner kroner og et resultat før skat i på omkring 65 millioner kroner. De ekstraordinære udgifter på 64 millioner kroner skyldes dels Vari-Lite patentsagen i USA samt uregelmæssigheder i gruppens engelske salgsselskab.

Martin Gruppen kommenterer i regnskabsmeddelelsen, at fremgangen er tilfredsstillende, set i lyset af et meget stort salg i slutningen af forrige regnskabsår i forbindelse med årtusindskiftet.

Martin Gruppen oplever en fortsat global stigning i aktivitet og efterspørgsel, og selskabet føler derfor sit langsigtede potentiale bekræftet.

Ledelsen mener endvidere, at den konstaterede vækst i omsætningen tyder på, at Martin Gruppen i 2000 har vundet markedsandele trods stigende østeuropæisk og kinesisk konkurrence.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs